Tribel Yvette (Lila Szalon)


De mică, mama îmi tot spunea, că speră, ca atunci când voi crește, să o urmez și să devin coafeză. În 1999 a pus bazele Salonului Lila și m-a așteptat, pentru a lucra împreună.

Pot spune, că dorința ei s-a împlinit, întrucât în 2009 m-am specializat la cel mai renumit curs de formare din județ. Timp de un an, am învățat sub îndrumarea celui mai renumit maistru-coafor, stylist recunoscut internațional, D-na Gârbea Eva. Ei îi datorez marea parte a cunoștințelor mele.

După bacalaureat am plecat în Londra, unde am urmat cursul Vidal Sassoon “ABC cutting”, de la care am învățat cele mai mici detalii și cele mai precise tenici ale tunsorii.

Pe lângă muncă, la sfatul părinților mei, am urmat cursurile Facultății de Marketing, în cadrul Universității Transilvania și, desi sunt licențiată, am decis să rămân în domeniul beauty, coafură, astfel că, de 4 ani lucrez cu mama mea, care, de mai bine de 25 de ani este coafeză și de la care învăț în permanență.

Anul trecut am avut șansa să învățăm de la renumitul Patrick Cameron, unul din cei mai buni în coafura de ocazie și cocuri, la nivel mondial.

În permanență particip la cursuri de perfecționare, în diferitele orașe din țară, București, Cluj-Napoca, Brașov, ca să fiu în pas cu tendințele, pentru a putea să îmi sfătuiesc cât mai bine clientela.

Anul trecut, dar și în acest an, m-am prezentat la concursul Wella Professionals Trend Vision și mă pot mândri, că de ambele dăți, eu am fost cea aleasă pentru a reprezenta județul Covasna.Portofoliu