Pure Deco


Un zâmbet, un aranjament floral minunat, un fragment important de discuție, gustul unei prâjituri fragede, imaginea unei lumi ca din basme – rămânem cu aceste amintiri după evenimente și ocazii speciale.

 

Un mediu festiv face ca ocaziile festive să fie memorabile. Fiecare eveniment este unic și personal. Dacă doriți o nuntă sau un eveniment inedit și fermecător, sunteți în locul potrivit. Convingerea noastră este că o nuntă sau un eveniment trebuie să fie special, original și trebuie să reflecte pe deplin personalitatea dumneavoastră și a companiei dumneavoastră. Noi venim în ajutorul dumneavoastră în a creea ceva întradevăr excepțional și unic.

 

Printre preferatele noastre se numără stilul vintage, shabby chic și aranjamentele rustice, pentru că acestea conferă fiecărui eveniment o atmosferă cordială, prietenoasă, familială. Ne place deopotrivă stilul clasic și minimalismul modern, amândouă dau o notă de eleganță și distincție ocaziilor speciale. Ne face deosebită plăcere să creăm invitații, mărturii, cadouri și decorațiuni personalizate, făcute de mână, realizate cu pasiune și atenție la detalii. Scopul nostru este ca fiecare nuntă și eveniment să fie unul de neuitat și individiual, reflectând personalitatea cliențlor noștri.

 

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.Portofoliu