László Erzsébet-Etelka (Elite Hair)


Despre mine...

Am început să coafez încă din copilărie. Am făcut câte-o tunsoare tuturor păpușilor mele, însă pe atunci nu am conștientizat încă vocația mea pentru coafură, nu sa cristalizat ca un țel.
În liceu am terminat primul curs, dar pe atunci clienții mei erau prietenele mele și colegii de clasă. După bacalaureat, soarta ma dus pe alte drumuri, am terminat finanțe contabilitate și m-am ocupat de managementul unor firme.

Însă viața mea a juns la un punct de cotitură, când am fost nevoită să mă reorganizez. Mi-am dorit să fac ceva ce mă reprezintă, ceea ce este munca mâinilor mele....după un timp, soarta mi-a arătat drumul, am conștientizat că îmi doresc să mă ocup de coafură. Mi-am dat un termen, timp în care am terminat curs după curs, unde am încercat să însușesc tot ce se putea lega de această profesie, de tot ceea ce era nevoie să pornesc această carieră.
După o pregătire de bază în Brașov, la Budapesta am continuat să îmi perfecționez cunoștințele în domeniu la domna Irene Szabados, unde am învățat stilul de tunsoare Sassoon, pentru că, așa cum a spus celebrul Vidal Sassoon "tunsoarea este ceea ce contează." Câteva luni mai târziu, mi-am continuat studiile la renumitul Patrick Cameron, regele cocurilor, recunoscut în întreaga lume pentru talentul său,unde am acumulat un bagaj de cunoștințe pe care mă pot baza și care mă inspiră și astăzi. Stilul meu de coafură este elegant, discret, pe care îl combin cu imaginația clientului meu, precum și cu ideile mele, încercând să creez cu ajutorul produselor profesionale L'Oreal fiecărui client o coafură personalizată ținând cont și de forma feței.
Eu nu pretind că știu totul în aceasă profesie, de aceea învăț în mod constant și mă perfecționez continuu în acest domeniu pentru a putea ține pasul cu moda și cu așteptările clienților mei. Îmi imaginez că această profesie este o artă în care eu sunt „sculptorul”, iar coafurile create de mine sunt „operele de artă”.
Îmi doresc să luminez fața fiecărei femei cu o coafură deosebită și potrivită, deoarece sunt convinsă că toate femeile sunt frumoase în individualitatea lor, însă trebuie să le dezvăluim acest lucru!
Strălucirea feței, lumina din ochi și încrederea în sine ....toate acestea apar numai atunci când ne simțim bine în pielea noastră și la aceasta ajută cu siguranță și o coafură adecvată!
Mă bucur împreună cu toate miresele care se pregătesc pentru cea mai importană zi din viața lor și care cu coafura creată de mine reușesc să se simtă cele mai frumoase, pentru că în această zi ele sunt cele mai importante, cele mai frumoase. …și totodată, mă bucur pentru toți clienții mei care pleacă din salon mulțumiți de coafură lor!
Îmi place ceea ce fac, simt că munca mea este Hobby-ul meu!
Așadar, dacă vă doriți un coc deosebit sau o coafură deosebită, vă aștept la Salonul Elite Hair!

 Portofoliu