J'adore Dekor


Unic, deosebit, bun gust ?

Daca aceste cuvinte plutesc in fata ochilor vostri cand cautati realizarea detaliilor visate la nunta voastra, atunci sunteti in locul potrivit.
Imi plac provocarile !
Probabil asta e cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l stiti despre mine. Cu cat primesc o tematica mai interesanta, cu atat mai mult ma arunc in pregatiri entuziasmata si dornica de reusita. Ador sa mestesugaresc! Imi place sa creez fiecare nunta cat mai unica. Mai trebuie sa stiti despre mine ca imi fac munca cu multa pasiune si cu dorinta de a crea
ceva deosebit, fie ca e vorba despre: nunta, botez, zi de nastere, petrecere Business sau orice alt tip de eveniment.
Execut decoratiune totala, poti opta si pentru: designul si confectionarea numerelor de masa , meniuri, lista aranjare la mese, meniu de bauturi sau cocktailuri.
Iti doresti Candybar?
Ador sa aranjez prajiturile cu decorul, cu ornamente si idei unice. Nu numai papilele gustative ale invitatiilor sa fie incantate ci si ochii lor.
Nu am dreptate ?
Ai vrea un colt special pentru copii? Ai vrea un colt pentru Foto? Nici-o problema! Poti considera treaba ca si rezolvata!

Bratari pentru domnisoarele de onoare? Le pregatesc ceva frumos, de calitate si durabil, nu din flori naturale.

Nu incep niciodata o colaborare incercand sa-i impun clientului anumite restrictii, este evenimentul/nunta voastra si vreau sa fie totul cladit pe ideile voastre.
Povestiti-mi visurile voastre si impreuna o sa reusim sa le indeplinim. Nu trebuie sa-ti faci griji, toate amanuntele o sa le stabilim la o intalnire personala.
Cred, pentru ca ziua Voastra sa fie una speciala, decorul si estetica au un rol important.

Bineinteles, cu totii stim vorba: "nu haina il face pe om", dar stilul propriu ne reprezinta pe fiecare in parte. Locuintele noastre povestesc despre noi si despre caracterul nostru, nu ai vrea sa-ti poarte amprenta si un eveniment important? Esti de acord? Daca da, as vrea sa fiti voi urmatoare mea provocare. Eu sunt pregatita!Portofoliu