Golden Rose


Salonul nostru există din luna februarie a anului 2006, diversificând de atunci paleta prestatorilor de servicii legate de nunți din Miercurea Ciuc. Noi punem preț pe mărci originale și pe calitate! În salonul nostru de rochii de mireasă ne ocupăm exclusiv cu rochii de mireasă de calitate și de marcă, care urmează ultimele tendințe în modă.  Profesionalismul și competența angajaților noștri contribuie, de asemenea, la asigurarea ca Dvs. să vă simțiți cea mai specială în această zi. Știm, că rochia de mireasă constituie accesoriul unei ocazii irepetabile; probabil că nu o veți mai purta niciodată, însă amintirea ei vă va însoți o viață întreagă - în special în cazul doamnelor, deoarece de multe ori mireasa își alege rochia cu cel puțin la fel de multă atenție și grijă ca și partenerul căruia urmează să îi spună da. Rochia de mireasă este în măsură să împlinească miracolul, atunci când rochia și mireasa, împodobindu-se reciproc, subliniindu-și reciproc  frumusețea, valoarea, arată tuturor celor prezenți, în ce se poate transforma purtătoarea ei pe drumul ales, în următoarea etapă a vieții sale. Cu toate că decizia este întotdeauna personală, în Salonul de Rochii de Mireasă Aranyrózsa ne străduim să vă ajutăm în luarea deciziei, și încercăm să facilităm ca mireasa și rochia să se regăsească una pe alta.

Ce tipuri de femei ne vizitează de obicei salonul? Punem accentul pe feminitatea absolută, ceea ce se reflectă și în rochiile noastre. Ne vizitează acele femei, care doresc să fie cu adevărat Feminine, care dispun de un sistem de valori bine conturat, îndrăznesc să fie "în trend", acordă atenție aspectului lor fizic, stilului personal, pentru care este important să își păstreze întotdeauna personalitatea intactă. O rochie nu este suficientă pentru a crea un look complet; poate fi cel mult un costum. Un look perfect mai cuprinde și machiajul, coafura, accesoriile și atitudinea corespunzătoare. Acest lucru necesită de la noi un nivel ridicat de cunoștințe umane și un simț psihologic deosebit. Pot spune cu mândrie că am ajutat foarte mulți oameni, doamne de afaceri în a-și găsi stilul, și astfel, implicit, pe sine. 

La noi luxul nu este conferit de prețul rochiilor, ci de calitate, eleganță și rafinament.

Mărcile de rochii de lux disponibile la noi:  ALLURE BRIDALS, MADISON JAMES, DIANE LEGRANDE, CRYSTAL DESING, ENZOANI, ANNAIS BRIDE

De ce să ne alegeți pe noi? Avem trei argumente!

 

Deoarece oferta salonului nostru se extinde lunar, cu rochii ale unor mărci internaționale din SUA și Europa reprezentând cele mai recente tendințe.

Deoarece dispunem de zeci de ani de experiență în modificarea, ajustarea rochiilor.

Deoarece tarifele de închiriere sunt avantajoase, cu luarea în considerarea a nevoilor individuale.Portofoliu