Gal Botond, vornic, staroste


M-am născut la Târgu Secuiesc în 1985 ian. 17. Studiile superioare le-am terminat la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, specializarea Marketing în 2007, apoi am obținut diplomă de master la secția de Finanțe a Facultății de Economie „Lucian Blaga” din Sibiu. Din 2007 predau materii de specialitate economică la Liceul Tehnologic „Apor Péter”.


Sunt căsătorit de șase ani, ca tată a doi copii duc un mod de viață împlinit nu doar pe plan profesional, dar și acasă, în mediul familial.
Meseria mea de vornic, prestația de maistru de ceremonii a început în 2011 și de atunci numeroase cupluri de tineri au rostit sub îndrumarea mea fericitul „da”.


Ca coordonator al evenimentelor și programelor particip la festivitățile de nuntă, coordonez și conduc munca ștabului (muzician, fotograf, cameraman, ospătari și alți prestatori de servicii) pentru ca scenariul de cununie să conțină evenimente realizabile și în ordine cronologică. Pe parcursul pregătirii atrag atenția asupra posibilelor situații cu probleme și propun rezolvări.
Dând partea cea mai bună a cunoștințelor mele, iau în considerație și coordonez cerințele cuplului, fondul cultural al oaspeților și posibilitățile oferite de locație.


Am primit invitații și primesc continuu din Brașov, din ținutul Gheorgheni, din Sălaj. Particip cu plăcere la nunți în oricare parte a țării, căci pentru mine înseamnă o provocare activitatea într-un mediu străin, intervenția în limbile română, engleză și germană.
După părerea mea, numărul nunților conduse nu se califică a fi un criteriu de cantitate, mai curând de calitate; consider că contează cu atât mai mult câte cupluri tinere se gândesc cu satisfacție la nunta lor, că „Aceasta a fost cu adevărat cea mai frumoasă zi a vieții noastre.”Portofoliu