FLORATID


”Stilul este omul însuși.”( G.-L. Leclerc)

 

Salonul de flori Floratid

 

    Cel mai nou salon al firmei noastre și-a deschis porțile în Sf. Gheorghe în luna decembrie 2015 cu o echipă tânără, dinamică și competentă. Firma noastră, cu o experiență de 10 ani în domeniu, deține și un en-gros de flori; fiind importatori direcți, nu cunoaștem imposibilul când vine vorba de flori: la comandă vă achiziționăm orice floare, în orice cantitate. Decorațiunile pregătite sunt păstrate în camerele noastre frigorifice în condiții speciale pentru ca Dvs. și oaspeții Dvs. să vă bucurați de flori proaspete, minunate chiar și în cea mai toridă zi de vară.

    Noi la Floratid suntem conștienți de faptul că oamenii diferă, la fel ca și florile, de aceea ne străduim să găsim stilul, culorile și formele perfecte pentru nunta Dvs. Eleganță clasică, extravaganță, atmosferă de basm, stilul chic sau mai degrabă un stil boem? Dintre varietatea formelor și stilurilor la noi aveți posibilitatea să alegeți exact ceea ce vă reprezintă.

    Dacă aveți ideea deja formată (așa cum câteva mirese o au), noi vă îndeplinim visul. Dacă nu, nici o problemă: vă stăm la dispoziție cu mii de idei minunate...Portofoliu