Eva Chindea Make-up Artist


“Frumusetea, pentru mine, inseamna a te simticonfortabil in propria piele. Sau inseamna un ruj de un rosu incendiar.”  Gwyneth Paltrow

 

Frumusetea unei femei inseamna tot ceea ce reprezinta eaca om si suflet, deopotriva. Inseamna atitudine, valori, principii, dar cu siguranta si un aspect cu un chip radiant, plin de incredere.

Principiul pe care ma bazez in munca pe care o fac are legatura cu scoaterea in evidenta a tot ceea ce are femeiamai frumos. Eu nu imi doresc sa transform, ci sa creezfrumuseti si zambete, prin redarea celei mai buneversiuni ale unei femei.  

Machiajele mele vor reflecta intotdeauna calitatileclientelor mele, dar si momentul, ori dispozitia pentrucare au ales sa fie purtate in creatie. Sunt un make-up artist flexibil si deschis catre orice fel de impact al machiajelor. Indiferent daca este vorba doar despre un imbold catre incredere, momentul nuntii mult visate, un eveniment special, un shooting de realizat sau o simpla siminunata cina romantica, imi doresc sa reusesc satranspun dorintele clientelor mele in realitate. 

Cunostintele acumulate pe parcursul dezvoltarii mele camake-up artist au la baza cursuri profesionale intreprinsela Scoala Internationala de Cosmetica si MachiajChristine Valmy din Bucuresti si participari la seminariide specialitate.  

Bucuria mea sta in zambetul din oglinda la finalulmachiajului pe care tocmai l-am realizat. Astfel stiu catot ceea ce am invatat si orice pas care m-a adus in aceasta lume a creatiei nu a fost in zadar si imi creazaimpulsul de a merge spre excelenta.

- Some people dream of it, I make it happen. -

 

Cu drag,

A voastra EvaPortofoliu