ERIKA CSOKI


Salut!
Numele meu este Tõkés Erika. Deși nu am obisnuinta de a scrie despre mine însămi, acum am sã mã prezint în câteva cuvinte, pentru cã eu sunt cea care vã produc cele mai fine bomboane si toate produsele din ciocolatã.
Iată câte ceva despre mine si despre Ciocolata Erika.
Am obtinut licenta în comert international si contabilitate, dar întotdeauna am avut o pasiune deosebitã fată de gastronomie, mai ales pentru deserturi. Acum trei ani, când am luat hotãrârea sã mã ocup de prepararea acestor produse delicioase si rafinate, am decis sã folosesc ciocolata, această „hrană a zeilor”.
Am început prin a însusi tehnicile de bazã ale fabricãrii ciocolatei, fãcând un curs la Brasov, apoi m-am înscris la cursurile Academiei de Ciocolatã din Ungaria, unde am învãtat tehnicile avansate si de înalt nivel.
Ciocolata Erika este realizatã manual, exclusiv din ciocolatã belgianã. Produsele noastre le oferim într-un ambalaj decorativ, fãcându-le unice si originale, oferind posibilitatea clientilor nostri sã aleagã produsul cel mai potrivit pentru persoana sau ocazia respectivã.
Pentru ocazii exceptionale, realizãm taleri si tablete de ciocolatã, personalizate cu mesaje sau graficã.
Pentru nunti, petreceri sau sãrbãtori sezoniere, oferim accesorii decorative si ambalaje speciale dedicate acestor evenimente.
Ciocolata Erika poate constitui un cadou perfect pentru orice iubitor de ciocolatã, dar si pentru voi însivã.Portofoliu