Bine ai venit!

Dragi miri!

Vă salutăm cu drag! Bine ați venit pe site-ul nostru și ne bucurăm că ne-ați găsit!

În mai 2014 am avut ideea să ne asociem, căci - colaborând – vom ajunge mai departe împreună, vom reuși să creăm mai multe împreună, vom putea îmbunătăți calitatea fotografiei locale de nuntă, și vom putea reprezenta o putere mai mare pe piață decât lucrând individual. Însă este important să facem diferența între fotografii talentați și dedicați de nuntă și producțiile de masă. Opinia societății în privința fotografierii de nuntă poate fi îmbunătățită.

Colaborarea atrage pe de altă parte multe beneficii, care vor contribui semnificativ la succesul individual al fiecărui membru.

Am creat site-ul fotograficum.ro pe baza unor principii profesionale și etice stricte. În ceea ce privește membrii acestei asociații, sunt luate în considerație personalitatea, caracterul, munca de calitate prestată și dorința continuă de dezvoltare a serviciilor. Experiența profesională și modul în care își desfășoară afacerea este un alt aspect important, luat în considerație. Noi ne asumăm responsabilitatea reciproc, astfel dorim să indicăm o direcție în ceea ce privește prestările de servicii de nuntă.

Scopul nostru principal: cât mai multe cupluri mulțumite!

Pe acest site veți găsi prestatori, cu care vă veți potrivi cel mai bine. Dacă aveți vreo întrebare legată de nuntă, vă stăm la dispoziție și vă vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările și ideile voastre la adresa info@weddingers.ro

Suntem siguri că veți găsi o mulțime de informații utile pe site-ul nostru și totodată veți găsi prestatorul cel mai adecvat cerințelor voastre.

Vizionare plăcută!

 

Despre Noi

György Sándor Hunor Esküvői Filmek

György Sándor Hunor Esküvői Filmek

Cred că pot să afirm faptul că filmările la nunţi m-au ajutat să fiu de fapt ceea ce sunt momentan. Experienţele pe care le-am însuşit acolo, experienţele sufleteşti au îmbogăţit fizic şi psihic dezvoltarea mea personală. Eram foarte tânăr, am avut 20 de ani,... Tovább


Creative WedDesign

Creative WedDesign

Alegăndu-ne pe noi,visele tale pot deveni realitate! Dacă dorești ca invitația de nuntă să-ți fie personalizată, ești bine venit la noi! Cu doleanțele tale și profesionismul nostru, asigurăm o reușită perfectă! Paleta noastră de servicii vă oferă: -consultanță în... Tovább