Bine ai venit!

Dragi miri!

Vă salutăm cu drag! Bine ați venit pe site-ul nostru și ne bucurăm că ne-ați găsit!

În mai 2014 am avut ideea să ne asociem, căci - colaborând – vom ajunge mai departe împreună, vom reuși să creăm mai multe împreună, vom putea îmbunătăți calitatea fotografiei locale de nuntă, și vom putea reprezenta o putere mai mare pe piață decât lucrând individual. Însă este important să facem diferența între fotografii talentați și dedicați de nuntă și producțiile de masă. Opinia societății în privința fotografierii de nuntă poate fi îmbunătățită.

Colaborarea atrage pe de altă parte multe beneficii, care vor contribui semnificativ la succesul individual al fiecărui membru.

Am creat site-ul fotograficum.ro pe baza unor principii profesionale și etice stricte. În ceea ce privește membrii acestei asociații, sunt luate în considerație personalitatea, caracterul, munca de calitate prestată și dorința continuă de dezvoltare a serviciilor. Experiența profesională și modul în care își desfășoară afacerea este un alt aspect important, luat în considerație. Noi ne asumăm responsabilitatea reciproc, astfel dorim să indicăm o direcție în ceea ce privește prestările de servicii de nuntă.

Scopul nostru principal: cât mai multe cupluri mulțumite!

Pe acest site veți găsi prestatori, cu care vă veți potrivi cel mai bine. Dacă aveți vreo întrebare legată de nuntă, vă stăm la dispoziție și vă vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările și ideile voastre la adresa info@weddingers.ro

Suntem siguri că veți găsi o mulțime de informații utile pe site-ul nostru și totodată veți găsi prestatorul cel mai adecvat cerințelor voastre.

Vizionare plăcută!

 

Despre Noi

Boica Zsolt

Boica Zsolt

Sunt o persoană în continuă dezvoltare, care de aproape 10 ani fac această meserie plină de aventuri. Am fost și sus, dar și foartejos, însă în totdeauna am încercat să fiu om în adevăratul sens al cuvântului. În acest timp am acumulat multă... Tovább


wunderBar

wunderBar

wunderBar este soluția completă pentru a avea tot ce este necesar la un bar, astfel încât participanții evenimentului să fie serviți într-un mod exemplar: construim baruri mobile complet personalizate, asigurăm barmani carizmatici, sortimentație de băuturi... Tovább


Sinka Zsuzsa

Sinka Zsuzsa

Dupa terminarea Facultaţii de Stiinţe Economice, chiar daca mi-a placut lumea cifrelor, mi-am dorit sa fac ceva mult mai creativ. In anul 2012 mi s-a oferit sansa sa urmez un curs de cosmetician-make-up artist. Ca si cursant am simtit o pasiune catre make-up. In 2016 m-am decis, ca îmi... Tovább