Bine ai venit!

Dragi miri!

Vă salutăm cu drag! Bine ați venit pe site-ul nostru și ne bucurăm că ne-ați găsit!

În mai 2014 am avut ideea să ne asociem, căci - colaborând – vom ajunge mai departe împreună, vom reuși să creăm mai multe împreună, vom putea îmbunătăți calitatea fotografiei locale de nuntă, și vom putea reprezenta o putere mai mare pe piață decât lucrând individual. Însă este important să facem diferența între fotografii talentați și dedicați de nuntă și producțiile de masă. Opinia societății în privința fotografierii de nuntă poate fi îmbunătățită.

Colaborarea atrage pe de altă parte multe beneficii, care vor contribui semnificativ la succesul individual al fiecărui membru.

Am creat site-ul fotograficum.ro pe baza unor principii profesionale și etice stricte. În ceea ce privește membrii acestei asociații, sunt luate în considerație personalitatea, caracterul, munca de calitate prestată și dorința continuă de dezvoltare a serviciilor. Experiența profesională și modul în care își desfășoară afacerea este un alt aspect important, luat în considerație. Noi ne asumăm responsabilitatea reciproc, astfel dorim să indicăm o direcție în ceea ce privește prestările de servicii de nuntă.

Scopul nostru principal: cât mai multe cupluri mulțumite!

Pe acest site veți găsi prestatori, cu care vă veți potrivi cel mai bine. Dacă aveți vreo întrebare legată de nuntă, vă stăm la dispoziție și vă vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările și ideile voastre la adresa info@weddingers.ro

Suntem siguri că veți găsi o mulțime de informații utile pe site-ul nostru și totodată veți găsi prestatorul cel mai adecvat cerințelor voastre.

Vizionare plăcută!

 

Despre Noi

Tribel Yvette (Lila Szalon)

Tribel Yvette (Lila Szalon)

De mică, mama îmi tot spunea, că speră, ca atunci când voi crește, să o urmez și să devin coafeză. În 1999 a pus bazele Salonului Lila și m-a așteptat, pentru a lucra împreună. Pot spune, că dorința ei s-a împlinit,... Tovább


Sală de evenimente - Óriáspince

Sală de evenimente - Óriáspince

Sală de evenimente rustică cu o capacitate de 148 de persoane pentru organizare de nunți, ultimul clopoțel, evenimente familiare și diferite întruniri pentru instituții. Atmosfera sălii se pretează pentru cei care doresc o ambianță caldă, vintage și cu elemente decorative din lemn... Tovább


Eva Chindea Make-up Artist

Eva Chindea Make-up Artist

“Frumusetea, pentru mine, inseamna a te simticonfortabil in propria piele. Sau inseamna un ruj de un rosu incendiar.”  Gwyneth Paltrow   Frumusetea unei femei inseamna tot ceea ce reprezinta eaca om si suflet, deopotriva. Inseamna atitudine, valori, principii, dar cu... Tovább