Bine ai venit!

Dragi miri!

Vă salutăm cu drag! Bine ați venit pe site-ul nostru și ne bucurăm că ne-ați găsit!

În mai 2014 am avut ideea să ne asociem, căci - colaborând – vom ajunge mai departe împreună, vom reuși să creăm mai multe împreună, vom putea îmbunătăți calitatea fotografiei locale de nuntă, și vom putea reprezenta o putere mai mare pe piață decât lucrând individual. Însă este important să facem diferența între fotografii talentați și dedicați de nuntă și producțiile de masă. Opinia societății în privința fotografierii de nuntă poate fi îmbunătățită.

Colaborarea atrage pe de altă parte multe beneficii, care vor contribui semnificativ la succesul individual al fiecărui membru.

Am creat site-ul fotograficum.ro pe baza unor principii profesionale și etice stricte. În ceea ce privește membrii acestei asociații, sunt luate în considerație personalitatea, caracterul, munca de calitate prestată și dorința continuă de dezvoltare a serviciilor. Experiența profesională și modul în care își desfășoară afacerea este un alt aspect important, luat în considerație. Noi ne asumăm responsabilitatea reciproc, astfel dorim să indicăm o direcție în ceea ce privește prestările de servicii de nuntă.

Scopul nostru principal: cât mai multe cupluri mulțumite!

Pe acest site veți găsi prestatori, cu care vă veți potrivi cel mai bine. Dacă aveți vreo întrebare legată de nuntă, vă stăm la dispoziție și vă vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările și ideile voastre la adresa info@weddingers.ro

Suntem siguri că veți găsi o mulțime de informații utile pe site-ul nostru și totodată veți găsi prestatorul cel mai adecvat cerințelor voastre.

Vizionare plăcută!

 

Despre Noi

TOMA COSMIN VIDEOGRAPHY

TOMA COSMIN VIDEOGRAPHY

De mai bine de 10 ani mă ocup cu mare plăcere cu înregistrări la diferite evenimente care ne marchează într-un fel sau altul cursul vietii. Paralel de filmare, sunt pasionat și de muzică, de acea din 1996 pîna în prezent lucrez și ca Dj la diferite evenimente, printre... Tovább


J'adore Dekor

J'adore Dekor

Unic, deosebit, bun gust ? Daca aceste cuvinte plutesc in fata ochilor vostri cand cautati realizarea detaliilor visate la nunta voastra, atunci sunteti in locul potrivit.Imi plac provocarile !Probabil asta e cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l stiti despre mine. Cu cat primesc o... Tovább


  Am absolvit în 2004 Facultatea de Economie a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu , iar mai apoi ,lucrând în Anglia am început să fotografiez la nivel de începător. În următorii ani, a devenit pasiune și ca urmare în 2009 am... Tovább