Bine ai venit!

Dragi miri!

Vă salutăm cu drag! Bine ați venit pe site-ul nostru și ne bucurăm că ne-ați găsit!

În mai 2014 am avut ideea să ne asociem, căci - colaborând – vom ajunge mai departe împreună, vom reuși să creăm mai multe împreună, vom putea îmbunătăți calitatea fotografiei locale de nuntă, și vom putea reprezenta o putere mai mare pe piață decât lucrând individual. Însă este important să facem diferența între fotografii talentați și dedicați de nuntă și producțiile de masă. Opinia societății în privința fotografierii de nuntă poate fi îmbunătățită.

Colaborarea atrage pe de altă parte multe beneficii, care vor contribui semnificativ la succesul individual al fiecărui membru.

Am creat site-ul fotograficum.ro pe baza unor principii profesionale și etice stricte. În ceea ce privește membrii acestei asociații, sunt luate în considerație personalitatea, caracterul, munca de calitate prestată și dorința continuă de dezvoltare a serviciilor. Experiența profesională și modul în care își desfășoară afacerea este un alt aspect important, luat în considerație. Noi ne asumăm responsabilitatea reciproc, astfel dorim să indicăm o direcție în ceea ce privește prestările de servicii de nuntă.

Scopul nostru principal: cât mai multe cupluri mulțumite!

Pe acest site veți găsi prestatori, cu care vă veți potrivi cel mai bine. Dacă aveți vreo întrebare legată de nuntă, vă stăm la dispoziție și vă vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările și ideile voastre la adresa info@weddingers.ro

Suntem siguri că veți găsi o mulțime de informații utile pe site-ul nostru și totodată veți găsi prestatorul cel mai adecvat cerințelor voastre.

Vizionare plăcută!

 

Despre Noi

Székely Tünde

Székely Tünde

In anul 1995 am început să lucrez în domeniul coafurii.Pentru a prospera în această meserie,am luat parte la seminarii naționale si internaționale organizate anual.Prin serviciile mele mă străduiesc ca clienții să primească forma imaginațiilor... Tovább


Emily's Boutique - Salon rochii de mireasã

Emily's Boutique - Salon rochii de mireasã

"Frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însăți."   Am deschis salonul Emily’s Boutique în primăvara anului 2016, în Târgu Secuiesc, pe strada Gării, față în față cu vechea intrare a spitalului. Rochiile au fost... Tovább


  Fotografierea a fost ceva întâmplător în viața mea, iar pentru această întâmplare voi fi mereu recunoscătoare. Inițial am absolvit Facultatea de Litere și Literatură, Secția Maghiară-Engleză și aveam domiciliul în Balaton, apoi la Szeged... Tovább