Sinka Zsuzsa


“A smink csak egy eszköz a szépítésre. De az önbizalom, a különlegesség, és a nőiesség érzése, amit általa kapsz, az egyedülálló."

Közgazdaságtant tanultam Kolozsváron, már az egyetem elvégzése után éreztem, hogy bármennyire szeretem a számok világát, mégis valami kratívabbat szeretnék csinálni. 2012 -ben jött a visszautasítatlan ajánlat egy kozmetikus-sminkes képzés elvégzésére. Már tanulóként különös szenvedélyt éreztem a sminkelés iránt.

2016-ban elhatároztam, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni a sminkes szakmával. Kozmetikus végzettségem révén, természetesen alapfokú sminkelést is tanultam az iskolában, de ennél többet szerettem volna, így elvégeztem több tanfolyamot Bacskai Emese sminkmester vezetésével valamint több alkalommal is résztvettem Szász Imola különböző  tematikájú képzésein. Jelenleg is folyamatosan képzem magam, fontosnak tartom a folytonos képzést és fejlődést, mert  a szépségszakmában nincs olyan, hogy mindent tudunk. 

Személyiségemből adódóan, a finom, romantikus sminkek állnak hozzám a legközelebb, ezért a menyasszonyi, eskűvői sminkekben tudok a legjobban kiteljesedni, de készítettem sminket különböző témájú fotozásokhoz is. A legnagyobb fizetség, ha a vendégem elégedetten, önbizalommal telítve hagyja el a sminkszéket. Sminkjeimet professzionális sminkfelszereléssel, minőségi, tartós alapanyagok felhasználásával készítem (Mac, Makeupforever, Paris Berlin, Atelier Paris, Inglot).

Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a weddingers tag lehetek, köszönöm szépen a bizalmat.

 

 

 

 Portfólió