Pure Deco


Egy mosoly, a varázslatos virágköltemény, egy sokatmondó beszélgetésfoszlány, az omlós sütemény zamata, egy meseszerű kép – mindezeket emlékként visszük magunkkal egy-egy eseményről.

 

Az ünnepi alkalomhoz ünnepi küllem illik, hogy emlékezetes maradjon a jeles nap. Minden esemény egyszeri és személyes. Ha azt szeretné, hogy esküvője vagy rendezvénye egyedi és káprázatos legyen, jó helyre érkezett. Tudjuk, hogy az esküvőnek vagy rendezvénynek különlegesnek, személyesnek kell lennie és tükröznie kell Ön vagy vállalkozása személyiségét. Mi segítünk létrehozni valami igazán csodálatosat és egyedit.

 

Kedvencünk a vintage, a shabby chic és a rusztikus stílus, hiszen az ilyen események mindig közvetlen, baráti hangulatot árasztanak. Egyaránt szeretjük a klasszikus és a modern visszafogott eleganciát, amely különlegessé varázsol bármilyen eseményt. Szívesen készítünk alkalomhoz illő, igényes kivitelezésű saját kezűleg gyártott meghívókat, ajándéktárgyakat és dísztárgyakat. Minden alkalommal arra törekszünk, hogy az esküvő vagy rendezvény a leginkább összhangban legyen megrendelőnk egyéniségével, és résztvevői a legszebb emlékeket gyűjtsék az alkalmi összejövetelen.Portfólió