László Erzsébet-Etelka (Elite Hair)


Magamról...

Még kislány voltam, mikor fodrászkodni kezdtem. Minden babámnak belevágtam a frizurájába, ám ekkor még nem volt tudatos a célom. Liceumos koromban elvégeztem az első tanfolyamom, akkoriban még csak az osztálytársaim és barátnőim voltak a kuncsaftjaim. De az iskola elvégzése után, más utakra sodródtam, pénzügy-könyvelést végeztem és cégvezetéssel foglalkoztam.

Az életem egy fordulóponthoz érkezett, amikor mindent újra kellett tervezzek. Szerettem volna valami olyasmit csinálni, ami az én kezem munkája, ami engem képvisel... aztán a sors megmutatta az utat, tudatosúlt bennem, hogy fodrászkodással szeretnék foglalkozni. Adtam magamnak határidőt, aztán tanfolyamról tanfolyamra jártam és próbáltam elsajátitani mindent, ami a szakmával kapcsolatos, ami szükséges ahhoz, hogy elindulhassak ezen a pályán.

A brassói alaptanfolyam után, Budapesten fejlesztettem magam tovább Szabados Iréne-nél, itt tanultam a Sassoon módszerű hajvágást, mert ahogy a hires Vidal Sassoon is mondta "A vágás, ami számit". Pár hónap múlva folytattam tanulmányaim a neves Patrick Cameronnál, ahol olyan "útravalót" kaptam, amire a mai napig épitkezni tudok. A stilusom az elegáns, a diszkrét, amibe beleviszem az egyéniségemet ötvözve a kuncsaft elképzelésével és próbálok minden vendégemnek egy rá szabott frizurát megalkotni, a L'oreal professzionális termékek segitségével formázni, az egyéniségére, arcformájára szabni. Nem állitom azt, hogy a szakmában mindent tudok, itt folyamatosan tanulok, képezem magam, hogy lépést tudjak tartani a divattal és az igényekkel, de ez egy művészet, amiben én vagyok a szobrász és a frizurák az én műalkotásaim.

Szeretném minden nő arcát felragyogtatni és megfelelő frizurával ékesiteni, mert minden nő szép a maga egyéniségében, ezt csak a felszinre kell hozni!

A ragyogás, a szem csillogása, az önbizalom.... ezek akkor jönnek elő, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben és ebben segit a megfelelő frizura! Együtt örvendek azokkal a menyaszonyokkkal, akik életük legfontosabb napján a nekük elkészitett frizurával a legszebbnek érzik magukat, mert azon a napon ők a legfontosabbak, a legszebbek.

Szeretem azt amit csinálok, úgy érzem "a hobbim a munkám"!Portfólió