J'adore Dekor


Egyedi, különleges, ízléses – ha ezek a szavak lebegnek a lelki szemeitek előtt mikor az esküvőtőkre keresitek a  megálmodott részletek megvalósítóit, akkor jó helyen navigáltok. Szeretem a kihívásokat! Talán ez az egyik legfontosabb, amit tudnod kell rólam. Minél érdekesebb témát adtok a kezembe, annál nagyobb lelkesedéssel vetem bele magam az előkészületekbe. Imádok barkácsolni! Szeretem a régiségeket, és szeretek minden esküvőt a lehető legszemélyesebbé tenni.

Tudnotok kell rólam, hogy teljes beleéléssel és szenvedéllyel végzem a munkám, legyen szó esküvőről, keresztelőről, konfirmálásról, születésnapról, céges buliról vagy bármilyen rendezvényről.

Teljeskörű dekorációt készítek, ami magába foglalhatja a  papírdekorációkat is, ezalatt értem az asztalszámok-, ülésrend-, menükártyák-, koktéllapok tervezését és kivitelezését. Candybart szeretnél? Imádom kirakni a sütiket, különleges díszítéssel, egyedi ötletekkel ötvözve. Ne csak az ízlelőbimbói ájuldozzanak a vendégeknek, hanem a szemükkel is falják azt az asztalt. Nemde? Gyereksarkat akarsz az esküvődön? Nem probléma. Fotósarok? Megoldva. Koszorúslányoknak karkötőket? Szépet és tartósat készítek nekik, nem élővirágból.

Sosem úgy állok hozzá, hogy van ez, meg ez, meg ez és választhattok. A ti esküvőtök a ti ötleteikből építkezik. Mondjátok el az álmaitokat, és együtt megvalósítjuk őket.  És ne aggódj, hiszen a részleteket személyes találkozón beszéljük át.

 Hiszem, hogy arra vágytok, hogy a Ti nagy napotok legyen a legkülönlegesebb és tudom, hogy ebben a szépségnek, az esztétikának, is szerepe van. Hiszen mind tudjuk, hogy bár nem a ruha teszi az embert, mennyire kifejezhetjük vele önmagunkat. Lakásaink rólunk beszélnek és igen, miért ne tükrözhetné személyiségünket egy- egy rendezvény?! Egyetértesz? Ha igen, akkor legyetek Ti a következő nagy kihívás számomra (természetesen a szó pozitív értelmében). Én készen állok!Portfólió