Györgyicze Anna


Magamról...
Györgyicze Anna vagyok, az a 23 éves fiatal csíkszeredai lány, akinek névjegye a stílus, elegancia, gyengédség, valamint kifinomultság.
7 éve a szépségiparban dolgozom, mint manikűrös. A sminkes szakma pedig néhány éve lopta be magát a szívembe. Diákkoromban kezdtem továbbképzőkre, tanfolyamokra járni a szüleim anyagi segítségével.
Mindig is elbűvölt a művészet, a kreativitás, az elegancia, az egyedi stílus. Könnyedén állok szembe a kihívásokkal, a nehéz munkát örömmel vállalom, és kreatívan megoldom.
2011-ben elvégeztem egy alapszintű sminktanfolyamot, de akkor úgy éreztem, hogy még túl tapasztalatlan vagyok. Ezért a barátnőimen kezdtem el gyakorolni, ők voltak az ,,áldozatok”, közben azon álmodozva, hogy felnőtt koromban majd egy szépségszalonban fogok dolgozni és elismert leszek városomban.
2016-ban Szász Imola volt a mesterem. Neki köszönhetem, hogy ez az álom valóra vált, és elmondhatom, hogy a munkám a hobbim. Egyszer azt mondta nekem valaki: „Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod!”. Én így tettem, így a munka nem teher számomra, legyen szó bármilyen teljesíthetetlennek tűnő kérésről.
Kedvenceim közé tartozik a menyasszonyi smink. Megtisztelő számomra, ha egy menyasszony megkér arra, hogy „a nagy napon” én legyek az, aki kiemeli és előtérbe hozza, sminkje által, saját stílusát és egyéniségét. Maximalista vagyok, elvárom magamtól a tökéletes munkát, kritikus tudok lenni munkámmal szemben.
Az elégtételt számomra az jelenti, hogy munkám végeztével láthatom, milyen elégedettség és boldogság sugárzik az arcokról. Úgy gondolom, hogy a munkám a névjegykártyám, ami engem képvisel, ezért igyekszem kihozni magamból a legjobbat.

 Portfólió