György Sándor Hunor Esküvői Filmek


Úgy érzem elmondhatom azt, hogy az esküvői filmezés által váltam azzá az emberré, aki jelenleg vagyok. Az ott szerzett tapasztalatok, élmények, pillanatok gazdagították szellemi és gyakorlati fejlődésemet.

Ugyanis egész fiatalon ért a szerencse, alig 20 éves voltam, mikor e lehetőség adódott számomra. Az első 4 évet úgymond gyakorlásként éltem meg egy vállkamerával. Egy váratlan ismeretszerzés során, egy új kapu nyílt meg előttem, ahol még inkább betekinthettem a filmezés világába. Onnantól kezdve már tudtam, hogy ezt akarom csinálni. Bővült a felszerelésem, gyarapodott a tudásom, és ezt a két dolgot összehangolva sikerült gyártanom a mostani filmjeimet. Azért beszélek filmről, mert ez több, mint egy videó. A fények, színek, hangok, a fejben előre eltervezett kameramozdulatok már többet mondanak egy egyszerű videónál. A filmjeimnél arra törekszem, hogy a valódi érzelem, letisztultság, természetesség érzetét keltsék. Nincs helye giccsnek, vagy bármi másnak, ami nem a valóságot fedi.

Az igazi sikert számomra azt jelenti, amikor a fent leírtakat, az életüknek egyik legszebb napját megörökitendő párok igazolják. Amellett, hogy szeretem azt amit csinálok, az ők örömük is táplál abban, hogy mégjobban elhivatott legyek ebben a szakmában.Portfólió