Gál Botond, master of ceremony


Kézdivásárhelyen születtem 1985. január 17-én. Felsőfokú tanulmányaimat a kolozsvári Babeº-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán végeztem, marketing szakirányon 2007-ben, majd a nagyszebeni Lucian Blaga Egyetem Közgadasági Fakultásának pénzügy szakán szereztem mesteri diplomát. 2007 óta a kézdivásárhelyi Apor Péter Technológiai Liceumban oktatok gazdaságtudományi szaktantárgyakat. Hat éve vagyok nős, két gyermek édesapjaként nemcsak szakmai téren, de otthon, családi környezetben is beteljesedett életvitelt folytatok.


Vőfélyi mesterségem, ceremoniamesteri szolgáltatásom 2011 ben vette kezdetét, és azóta számtalan ifjú pár mondta ki irányításom alatt a boldogító igent.

Események és programok koordinátora ként veszek részt az esküvői ünnepségen, összehangolom és irányítom a stáb munkáját (zenész, fotós, videós, pincérek és egyéb szolgáltatók), hogy az esküvő forgatókönyve megvalósítható eseményeket és időrendet tartalmazzon.

Felhívom a figyelmet az előkészítés során az esetleges problémás helyzetekre és megoldásokat javasolok.
Tudásom legjavát adom, figyelembe veszem és összehangolom a pár igényeit, a vendégek kulturális hátterét és a helyszín adta lehetőségeket.

Felkéréseket kaptam és folyamatosan kapok Brassóból, Gyergyó vidékéről, Szilágyságból. Nagyon szívesen veszek részt esküvőn az ország bármely pontján, hiszen kihívást jelent számomra az idegen környezetben való aktivitás román, angol,és német nyelven történő felszólalásban is.

 

Meglátásom szerint a levezetett esküvők száma nem minősül mennyiségi ismérvnek, inkább minőségi; úgy hiszem, hogy sokkal inkább az számít, hogy hány ifjú pár gondol vissza teljes megelégedetséggel eküvőjére azzal az érzéssel, hogy: „Ez valóban életünk legszebb napja volt.”Portfólió