FLORATID


Floratid virágszalon

   

    Cégünk, a Floratid virágüzletek és virágnagykereskedés 2015 decemberében nyitotta meg virágszalonját Sepsiszentgyörgyön egy dinamikus, tehetséges fiatal csapattal, a háttérben több mint 10 év szakmai tapasztalattal. Direkt importőrként virágügyben nincs számunkra lehetetlen: bármilyen virágot, bármilyen mennyiségben be tudunk szerezni. Az elkészített virágkompozíciókat speciális hűtőkamráinkban tároljuk, hogy azok teljes szépségükben tündökölhessenek az ünnepi asztalokon a legforróbb nyári napon is.

    Tudjuk, hogy a stílus maga az ember, így minden esetben arra törekszünk, hogy megtaláljuk azokat a színeket és formákat, amelyek leginkább illenek Hozzátok, leginkább kifejeznek Titeket. Klasszikusan elegáns, sikk, extravagáns, rusztikus, esetleg bohó? A palettánkon megtalálható stílusok és színek, formák és hangulatok száma végtelen, a lényeg azonban ugyanaz: a virágok szépségével, varázsával hozzájárulni a nagy nap ragyogásához.

    Talán már határozott elképzelésetek van arról, mit szeretnétek - ha így van, a mi küldetésünk az, hogy ezt megvalósítsuk. Az is lehet, hogy még nem körvonalazódott, milyen formát öltsön, milyen színekbe öltözzön az Ünnep. Számunkra ez sem gond. Hiszen rengeteg ötletünk van. :)Portfólió