Chindea Éva Make-up Artist


“A szépség számomra azt jelenti, hogy jól érzem magama bőrömben. Ezt, vagy egy fantasztikus vörös rúzst.” Gwyneth Paltrow

 

A női szépség teljes egészében az egyént és annak lelkéttükrözi, ami  egyszerre jelent pozitív hozzáállást, értékeket, erős elveket és  természetesen egy sugárzóarcot, tele önbizalommal.

Az elv, amit képviselek a munkám során az, hogykiemeljem a nő természetes szépségét. Nem átalakítaniakarok, hanem mosolyokat csalni a székemben ülő egyénarcára azáltal, hogy megfestem a nő legszebb énjét. 

A sminkjeim mindig tükrözik a vendégeimtulajdonságait, az esemény célját éshangulatát. Rugalmas sminkesnek tartom magam, akinyitott bármiféle stílusirányzat felé. Függetlenül attól, hogy egy romantikus vacsora vagy a rég megálmodottesküvő pillanata, egy fotózás vagy az önbizalom kisösztönzése, hétvégi parti vagy Halloween, a célommindig a vedégeim kívánságait valóra váltani. 

Szakmai tudásom alapjául a bukaresti Christine ValmyNemzetközi Kozmetika és Smink iskola keretein belülszerzett ismereteim, valamint egyéb továbbképzőkszolgálnak. 

Számomra az igazi öröm az, amikor végül meglátom a tükörben megvillanó mosolyt. Ezáltal tudom, hogymindaz a tudás, amit eddig szereztem és minden döntés, ami ebbe a művészvilágba hozott, nem volt hiábavaló. Ezerőt ad továbbhaladni a kiválóság felé.

- Some people dream of it, I will make it happen.

 

Szeretettel, 

ÉvátokPortfólió