Aranyrózsa Menyasszonyi Ruha Szalon


Szalonunk 2006 februárja óta színesíti az esküvői szolgáltatók palettáját Csíkszeredában.
Mi az eredeti márkára és a minőségre esküszünk! Esküvői ruha szalonunkban kizárólag minőségi és márkás menyasszonyi ruhákkal foglalkozunk, melyek a legújabb divatot követik. Munkatársaink szakértelmével és hozzáértő munkájával szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön a legkülönlegesebbnek érezhesse magát ezen a napon. Mi tudjuk, hogy az esküvői ruha egy megismételhetetlen alkalom kelléke; lehet, hogy soha többé fel sem vesszük, de emléke egy életen át elkísér - kiváltképp a hölgyek esetében, hiszen a menyasszony a ruháját gyakran legalább akkora figyelemmel és gondossággal választja ki, mint a társat, akinek igent mond majd. A menyasszonyi ruha képes beteljesíteni a csodát, mikor is ruha és hölgy egymást ékesítve, egymás szépségét, értékét emelve bepillantást enged minden jelenlevőnek, mivé is teljesedhet viselője a választott úton, életének következő szintjén.

Bár a döntés mindig személyre szabott, az Aranyrózsa Menyasszonyi Ruha Szalonban  azon fáradozunk, hogy a döntésében segítsünk és arra törekszünk, hogy menyasszony és menyasszonyi ruha egymásra leljen.

Milyen nők keresik fel általában a szalonunkat? Az abszolút nőiességre helyezzük a hangsúlyt, ez látszik is ruháinkon. Azok a nők keresnek fel bennünket, akik szeretnének igazán Nőként megjelenni. Kialakult értékeik vannak, mernek "trendik" lenni, gondot fordítanak megjelenésükre, stílusukra, fontos számukra, hogy mindíg egyéniségek maradjanak. Egy ruha önmagában nem teremti meg a megjelenés összképét, legfeljebb jelmez lehet. A tökéletes megjelenéshez hozzátartozik a smink, a hajviselet, a kiegészítők, és a megfelelő fellépés. Ez valójában komoly emberismeretet, pszichológiai érzéket követel meg tőlünk. Büszkén mondhatom, hogy igen sok üzletembernek, asszonynak segítettünk megtalálni a stílusát, és ezáltal önmagát. 
A luxust nálunk nem a ruhák árai, hanem az elegáns, kifinomult minőség jelent

Prémium kategoriás ruha márkáink:  ALLURE BRIDALS, MADISON JAMES, DIANE LEGRANDE, CRYSTAL DESING, ENZOANI, ANNAIS BRIDE

Miért válassz minket?
Mondunk három érvet!

 

Mert szalonunk kínálata havonta bővül, a legújabb trendet képviselő amerikai és európai világcégek ruháival.

Mert évtizedes tapasztalattal végezzük a ruhák alakítását, méretre igazítását.

Mert kedvezőek a kölcsönzési díjak, egyéni igények figyelembe vételével.Portfólió